Защо Да Изберем Индивидуален Трансфер Варна - Летище Букурещ

facebook thumb

А Ту Зет Трансфърс предлага летищни трансфери от Варна до Отопени. За ваше удобство можете да изберете индивидуален транспорт или споделено пътуване. Споделеното пътуване с други хора е бюджетен и по - изгоден вариант, който се изпълнява всеки ден в точно определени часове. Повече информация за този вид транспорт можете да немерите тук:

 

Индивидуалните трансфери Варна - Летище Букурещ също имат своите предимства. Макар че цената не е толкова ниска, в сравнение със споделеното пътуване, те предлагат повече комфорт и в някои случаи са по - удобни и по - предпочитани. В следващите редове ще разберете защо:

 

Предимства на Индивидуалните Трансфери Варна – Букурещ, Летище Отопени

 

✔ Вие определяте часа и мястото на тръгване

Ако часовете на споделените трансфери, или на междуградските автобуси Варна – Румъния не са удобни за вашите полети, по- добре не рискувайте да изпуснете самолета и изберете индивидуален транспорт. Друго предимство е, че вие избирате адреса, от който да тръгнете от Варна (или да пристигнете, в случай че резервирате трансфер Букурещ – Варна). Не се налага допълнително пътуване с такси или градски транспорт до спирите на споделените трансфери, както и от автогарата в Букурещ до Летище Отопени. Индивидуалните трансфери се извършват от зададен от вас адрес във Варна до терминала „Заминаващи“ на Летище Отопени.

 

✔ Пътувате сами и не се съобразявате с други пътници

При споделените трансфери или пътуването с междуградски автобус Варна - Букурещ се налага да пътувате с други хора в едно превозно средство и да се съобразявате с наличното пространство за багаж или разписание на полетите. Ако изберете индивидуален трансфер, превозното средство е само за вас, вашия багаж и шофьорът се съобразява само с вашия полет.

 

✔ Пътувате с комфортни нови автомобили

Индивидуалните трансфери Варна - Летище Отопени (и Варна - Летище Констанца), които А Ту Зет Трансфърс изпълнява се извършват с комфортни нови автомобили. Превозните средства са наши, с което гарантираме, че винаги са технически подготвени и в отлично състояние. Не разчитаме на други превозвачи или транспортни фирми да свършат това вместо нас. Автомобилите, които най- често използваме са 6 местни VW Caddy. Осигуряват достатъчно комфорт и пространство както за багаж, така и за пътниците по време на трансфера, което е особено важно, когато пътувате на по - дълги разстояния.

 

✔ Пътувате с надежден, лицензиран превозвач

А Ту Зет Трансфърс е лицензиран превозвач с разрешение да извършава международен превоз на пътници №10029, 05/06/2018 г. Нашите шофьори са опитни, пътували многократно разстоянието Варна - Букурещ и познават добре особеностите на пътя, а клиентите ни са винаги доволни. wink

 

✔ Ако сте група от няколко човека, цената е още по- изгодна

Индивидуалните трансфери са много подходящи ако сте група от няколко човека, тъй като автомобилите, с които се извършват са 6 местни. В този случай цената от 320 лв за еднопосочен трансфер Варна - Букурещ излиза още по - изгодна. Резервирайте бързо и лесно онлайн на нашия сайт:

 

Индивидуалните летищни трансфери от Варна до Отопени и обратно са най- удобния и все по - предпочитан начин на пътуване. Ако се нуждаете от повече информация при организацията на вашия транспорт, не се колебайте да се свържете с нас!

 

 

Полезни Връзки:

Индивидуален Транспорт | Споделено Пътуване | Автопарк | Цени | Лицензи 


Последни новини

Защо Да Изберем Индивидуален Трансфер Варна - Летище Букурещ

А Ту Зет Трансфърс предлага летищни трансфери от Варна до Отопени . За ваше удобство можете да изберете индивидуален транспорт или споделено пътуване. Споделеното пътуване с...

Прочети още

Какво Представляват Споделените Трансфери от Варна до Летище Отопени

Какво Представляват Споделените Трансфери от Варна до Букурещ?   Споделеното пътуване е познато като бюджетен вариант на транспорт от точка А до точка Б. Обикнов...

Прочети още

Пътуване с Автобус Варна - Букурещ или Споделен Трансфер

Когато търсите транспорт от Варна до Букурещ , първото нещо за което ще се сетите са международните автобусни линии. За съжаление няма полети Варна - Букурещ, за това остават ...

Прочети още

Секция банери