ВАЖНО: Считано от 29 август 2021 г. Трансферите до Румъния се преустановяват!

Close X

Предимства и недостатъци на споделеното пътуване от Варна до Отопени

facebook thumb

Летище Отопени в Букурещ е все по- лесно достъпно и предпочитано от жителите на град Варна и региона. A2Z Transfers изпълнява ежедневно споделени трансфери до летището.

Нека започнем с уточнението какво представлява услугата споделен трансфер? Това е пътуване по определения маршрут в едно превозно средство с други хора. Трансферите се извършват 3 пъти дневно от Варна до Букурещ и обратно по предварително определено разписание. Цената, която заплащате е на човек, т.е. не е необходимо да резервирате цялото превозно средство. Пътува се с лек автомобил или мини бус, в зависимост от броя на хората, резервирали съответното пътуване.

За да прецените, дали споделените трансфери са подходящи за Вашето пътуване от или до Летището в Букурещ, запознайте се по – долу с предимствата и недостатъците на услугата:

 

Предимства на споделеният трансфер от Варна до Летище Букурещ:

 

  • Пътува се всеки ден

A2Z Transfers предлага споделено пътуване до Летище Отопени 3 пъти дневно. Тръгването от Варна е всеки ден в часовете: 07:00ч., 11:00ч. и 23:00ч. Отпътуването по обратния маршрут от Букурещ до Варна е в часовете 04:00ч., 14:00ч. и 20:00ч.

 

  • Можете да изберете тръгване от Шумен или Добрич

Трансферите не са само от град Варна. За живеещите в Шумен и Добрич тръгването е в 08:00ч, 12:00ч. и 24:00ч.

 

  • Бърза и лесна онлайн резервация

През нашата резервационна система можете да резервирате избрания от Вас трансфер бързо и лесно с кредитна или дебитна карта. Това Ви гарантира пътуването в съответния ден и час, без да се тревожите дали ще има свободни места или не. wink

 

  • Надеждни превозни средства              

Автомобилите на A2Z Transfers са нови, луксозни и комфортни. Разполагат с климатик, Wi fi интернет, детско / бебешко столче (по предварителна заявка). Разгледайте снимки на превозните средства в нашата галерия:

 

  • Комфортно пътуване на достъпни цени

При споделените трансфери не е необходимо да резервирате цялото превозно средство. Цените за пътуване са на човек, за еднопосочно пътуване. Повече информация за цените ще намерите тук:

 

  • Сигурно пътуване с опитни шофьори

Шофьорите на A2Z Transfers са пътували многократно по този маршрут и познават особеностите на пътя.

 

Недостатъци на споделеното пътуване от Варна до Летище Отопени

 

 

  • Фиксирани часове на тръгване

Часовете на тръгване са предварително определени. Пътува се три пъти дневно, но ако все пак посочените часове на тръгване не са подходящи за Вашия полет, по- добре изберете индивидуален трансфер:

 

  • Пътувате с други хора

При споделения трансфер пътувате с други хора в едно превозно средство. Ако тръгването е от Летището в Букурещ, понякога се налага изчакване на останалите пътници да слязат от самолета и да вземат багажа си. Ако не желаете да се съобразявате с други пътуващи, по добре изберете индивидуален трансфер. smiley

 

Като всяка услуга, споделените трансфери имат своите предимства и недостатъци. Най- общо казано това е бюджетен вариант на летищен трансфер с комфортни и луксозни автомобили. Ако все пак не е подходящ за Вашия конкретен полет и предпочитания, A2Z Transfers предлага и индивидуални трансфери по същия маршрут. 

 

 

 

 

Полезни Връзки:

 

Индивидуални Трансфери | Споделени Трансфери | Автопарк | Цени | Лицензи 


Последни новини

Нови Ограничителни Мерки за Пристигащите в Румъния от България

По информация на българското посолство в Букурещ, според последната заповед в страната се въвеждат нови ограничителни мерки за влизащите от България.   С влизане...

Прочети още

Отпадат ограниченията за пътуване от България до Румъния

А Ту Зет Трансфърс възстановява летищните трансфери до Букурещ и Констанца след отпадане на ограниченият за пътуване до Румъния   От пресцентърът на Министерство...

Прочети още

Проект по Процедура BG16RFOP002-2.091

„А Ту Зет Трансфърс“ ООД изпълнява договор за безвъзмездна финансова помощ по Процедура за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ BG16RFOP002-2.091 &bdquo...

Прочети още