Пътуване от Варна до Летище Констанца

facebook thumb

Индивидуални Трансфери Варна - Констанца с A2Z Transfers

 

 

Международното летище на град Констанца се нарича Михаил Когалницеану. Намира се на 25 км северозападно от центъра на града и на 265 км от Летище Букурещ. То е важно летище на румънския черноморски бряг и обслужва пътници към близките курорти Ефори, Олимп, Нептун, Юпитер, Венера, Сатурн, Мамая, Мангалия и др. IATA кодът на летище Констанца (CND).

 

Летище Конастанца е най - натоварено през летните месеци, но и през останалата част от годината можете да намерите изгодни самолетни билети до Лондон, Истанбул или Талин. През лятото се изпълняват полети от Констанца до Париж, Милано, Брюксел, както и вътрешни полети в Румъния. Летище Констанца не е толкова популярно, както летище Отопени в Букурещ, но също се предпочита от много българи, основно заради близкото си местоположение. Намира се на 180 км от Варна и до него можете да се стигне за 2 часа и половина с кола. До центъра на Констанца можете да стиглете още с автобус: два пъти седмично по линията Варна - Констанца - Одеса. Автобусите тръгват от автогара Варна, но не спират на Летището, а в центъра на града.

 

Летищни трансфери от и до Констанца с A2Z Transfers

 

 Индивидуален транспорт Варна - Летище Констанца

За удобство на пътниците от и до Летище Констанца, A2Z Transfers предлага индивидуални летищни тансфери с комфортни автомобили. Превозните средства са нови и предлагат удобно пътуване за максимум 6 човека. Резервацията на трансфер от Варна до Летище Констанца (CND) става он - лайн с кредитна или дебитна карта. Вие избирате часа и мястото на тръгване и не се съобразявате с разписанията на обществения транспорт или с други пътници. Индивидуалните трансфери са съобразени с Вашите индивидуални нужни, а комфорта и сигурността по време на пътуването са наши основни приоритети. За да добиете по- добра представа разгледайте снимки на превозните средства от нашия автопарк:

Можете да резервирате както еднопосочен, така и двупосочен трансфер. След като завършите резервацията ще получите електронно потвърждение на посоченият от Вас и-мейл адрес. След като кацнете на летище Констанца, шофьорът ще Ви чака с табелка с Вашето име на изхода за „Пристигащи“. Когато трансферът Ви е от Варна до Летище Констанца, шофьорът Ви оставя директно на терминала за „Заминаващи“. Имайте предвид, че е добре да сте на летище два часа преди полета. 

 

Летищните трансфери от Варна до Констанца са най- удобния и предпочитан начин на придвижване, когато ще пътувате от или до румънското летище.

Резервирайте Вашия трансфер тук:

 

 

 

Полезни Връзки:

Индивидуални Трансфери  |  Споделени Трансфери  | Автопарк  | Цени  |  Лицензи 


Последни новини

Извънредни мерки за превенция на разпространението на Коронавирус, приети в Румъния

Предвид усложнената ситуация с разпространението на COVID-19 в България, Румъния и целия свят, А Ту Зет Трансфърс временно преустановява извършването на летищните трансфери до...

Прочети още

Защо Да Изберем Индивидуален Трансфер Варна - Летище Букурещ

А Ту Зет Трансфърс предлага летищни трансфери от Варна до Отопени . За ваше удобство можете да изберете индивидуален транспорт или споделено пътуване. Споделеното пътуване с...

Прочети още

Какво Представляват Споделените Трансфери от Варна до Летище Отопени

Какво Представляват Споделените Трансфери от Варна до Букурещ?   Споделеното пътуване е познато като бюджетен вариант на транспорт от точка А до точка Б. Обикнов...

Прочети още

Секция банери