ЧзВ

 1. Застрахован ли съм по време на пътуването?

 • Да, всички превосни средства на A2Z Transfers имат всички необходими застраховки.

 

2.  Може ли да се пуши по време на пътуването?

 • Не, пушенето е забранено за шофьора и пътниците.

 

3. Мога ли да платя за пътуването на място, при тръгване?

 • Не. Транспортът е съобразен с пътниците, които са резервирали предварително. Необходимо е да резервирате Вашия трансфер поне 48 часа предварително.

 

4.  Мога ли да пътувам с домашен любимец?

 • Да, можете да вземете домашен любимец, но моля да ни информирате предварително.

 

5. От къде тръгва транспортът и къде ще ме остави?

 • Местата на тръгване са: Варна - бензиностанция Петрол, до МОЛ “Двете Кули” (“Varna Towers”); Добрич – бензиностанция Лукойл (на входа / изхода за Варна); Шумен – бензиностанция Шел (бул. „Симеон Велики“). От Букурещ тръгва от терминала „Пристигащи“.
 • На летището в Букурещ пристигате директно на терминала „Заминаващи“, а във Варна, Добрич и Шумен – на същите места, от които тръгва.
 • Ако резервирате индивидуален трансфер Вие решевате от къде ще Ви вземе шофьора.

 

6. Мога ли да пътувам от / или до центъра на Букурещ?

 • Да, необходимо е да резервирате индивидуален трансфер и да се свържете с нас предварително.

 

7. Спазват ли се предварително определените часовете на тръгване на споделения трансфер? 

 • При тръгване от България часовете се спазват и не търпят промени. При тръгване от Румъния, шофьорът изчаква последния пътник закупил билет и тръгва; часа на тръгване не се спазва.
 • Ако резервирате индивидуален трансфер, часовете са съобразени само с Вашите детайли на полета и не е необходимо да изчаквате други пътници.

 

8. Как ще позная шофьорът на летището в Букурещ?

 • Шофьорът ще Ви чака с табелка с Вашето име в залата за „Пристигащи“ в близост до кафе – бар “Segafredo”. Ако се налага ще се свържем с Вас по телефона, който сте оставили за връзка.

 

9. Полетът ми закъснява – какво ще се случи с трансфера?

 • Нашите служители следят разписанието на полетите на Летище Отопени, така че можете да сте сигурни, че шофьорът ще е там, когато самолетът Ви кацне. В случай, че сте резервирали споделен трансфер и полетът ще  закъснее за предварително резервирания час на тръгване, шофьорът също ще Ви изчака, или ще Ви пренасочим към следващите ни часове на отпътуване, в зависимост от промяната на полета Ви.

 

10. Резервирах трансфер предварително, но полетът ми е променен / отменен. Мога ли да променя или анулирам резервацията си?

 • Свържете се с нас на посочените телефони или и-мейл, за да променим трансфера Ви. Можете да анулирате безплатно резервацията 14 дни преди датата на пътуване.
 • Моля имайте в предвид, че при връщане на пари с банков превод, таксите за това са за Ваша сметка.

 

11. Ще пътувам сама жена - мога ли да помоля шофьора да ми помогне с багажа?

 • Да, пътуването с нас е сигурно и безопасно. Нашите шофьори са добре обучени и преминали всички необходими обучения и изследвания, за да могат да вършат задълженията си компетентно. Шофьорът със сигурност ще Ви предложи да Ви помогне с багажа.

 

12. Детето ми ще пътува само?

 • Лица над 12 годшна възраст могат да пътуват непридружени. Повече информация за цените на трансферите ще намерите тук:

 

13. Колко багаж мога да взема?

 • Всеки пътник може да вземе със себе си един куфар и една ръчна чанта.

 

14. Как мога да бъда сигурен, че данните ми за плащане ще останат поверителни? Вашата система  достатъчно сигурна ли е?

 • Вашата резервация е 100% сигурна и защитена! Моля, обърнете внимание на зеления цвят в адресната лента на браузъра. Като допълнителна предпазна мярка, всички транзакции се обработват на нашия банков сървър, който е изцяло ориентиран към сигурността и системите за борба с измами.

 

15. Направих резервация - какво следва сега?

 • Ще получите потвърждение на Вашата резервация по и-мейла, който сте оставили за връзка. Моля проверете още веднъж, дали всички данни са верни. Кредитната / дебитна карта, с която сте платили ще бъде таксувана, което е още едно доказателство, че резервацията Ви е успешна.

 

 

 

Последни новини

Пътуване от Варна до Летище Констанца

Индивидуални Трансфери Варна - Констанца с A2Z Transfers     Международното летище на град Констанца се нарича Михаил Когалницеану. Намира се на 25 км ...

Прочети още

Предимства и недостатъци на споделеното пътуване от Варна до Летище Букурещ

Летище Отопени в Букурещ е все по- лесно достъпно и предпочитано от жителите на град Варна и региона. A2Z Transfers изпълнява ежедневно споделени трансфери до летището. ...

Прочети още

Как да стигна до Летище Отопени, Букурещ?

Как да стигнете от Варна до летището в Букурещ?     Международното летище на Букурещ „Хенри Коанда“, или по-известно като „Отопени&l...

Прочети още

Секция банери